Personaliseer uw interieur

Met Deceuninck PVC-bekleding voor wanden en plafonds kunt u uw creativiteit de vrije loop laten om uw decoratie een persoonlijke toets te geven. Om welke kamer het ook gaat, welke stijl u ook verkiest: in ons ruime aanbod vindt u ongetwijfeld de perfecte wandbekleding en PVC-plafonds voor uw interieur. Kiezen voor PVC-bekleding van Deceuninck betekent ook kiezen voor een kwaliteitsproduct. Afwasbaar, duurzaam, recycleerbaar, makkelijk te plaatsen, perfecte afwerking: de voordelen van Deceuninck PVC-bekleding zijn haast ontelbaar.

Ontdek hieronder de 6 gamma's wand- en plafondbekleding van Deceuninck: Beebo, Decoramic, Decoramic Premium, Vermont, Primavera en Nordica. Met deze wanddecoratie en plafondplanchetten geeft u aan uw huis een creatieve en gezellige uitstraling.

Decoramic Premium

Decoramic Premium: decoratieve tegels voor vloer & wand

Met Decoramic Premium kan je zowel je vloeren
als wanden een nieuwe look geven. De tegels zijn 100% watervast en voorzien van een antisliplaag. Daardoor bieden ze ook voor badkamers en
keukens een totaaloplossing.

Meer weten over het Decoramic premium gamma?
Decoramic

Decoramic: decoratieve wandtegels

Met de Decoramic wandpanelen krijgt je wand de natuurlijke uitstraling van een tegelmuur, of het nu voor nieuwbouw of renovatie bestemd is.
De wandtegels zijn 100% watervast waardoor ze uiterst geschikt zijn voor plaatsing in vochtige ruimtes.

Meer weten over het Decoramic gamma?


Beebo

Beebo: futuristisch design

Geribd, geruit of vierkant ... dit is de PVC-bekleding van de toekomst! Deze wandprofielen verspreiden
het licht optimaal, terwijl de aluminiumtinten perfect passen in lofts of moderne woningen.

Meer weten over het Beebo gamma?

Primavera

Primavera: een hedendaagse collectie met verschillende stijlen

Pasteltinten, marmerkleuren, betoneffect, vintage afwerkingen: er is voor elk wat wils! Ook de talrijke, bijbehorende accessoires van deze PVC-bekleding zijn beschikbaar ...

Meer weten over het Primavera gamma?
Nordica

Nordica: discretie en verfijning

De planken met zichtbare groeven van Nordica brengen licht en zachtheid in uw interieur. Woonkamer? Kinderkamer? Keuken? Bureau?
Deze collectie wandbekleding is uitermate geschikt voor al wie op zoek is naar rust en zachtheid!

Meer weten over het Nordica gamma?

Vermont

Vermont: warmte en traditie

Het warme gevoel van hout én het onderhoudsgemak van PVC? Het kan met onze Vermont wandbekleding. Deze profielen zijn verkrijgbaar in 2 lengtes en verschillende houtimitaties. Ze zijn bijzonder geschikt voor uw woonkamer of bureau, waar comfort en gezelligheid hand in hand gaan.

Meer weten over het Vermont gamma?