TwinsonMet natuur én technologie als inspirerende en drijvende krachten, bundelt Deceuninck traditie en innovatie samen in een nieuw, revolutionair concept. Ontdek een materiaal dat het natuurlijke uitzicht en het warme gevoel van hout feilloos combineert met het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van PVC. Ontdek Twinson. Een nieuw materiaal met eindeloze toepassingsmogelijkheden, bedacht door Deceuninck.

Traditie en innovatie

Deceuninck kan bogen op meer dan veertig jaar ervaring in de ontwikkeling en extrusie van PVC-profielen voor de bouwsector. We hebben altijd een voortrekkersrol gespeeld en koppelen een originele innovatiegeest aan de traditie van uitmuntendheid. We streven ernaar voortdurend nieuwe wegen te bewandelen en onze kennis uit te breiden.

Het onderzoek van onze R&D-afdeling naar de fusie van hout en PVC heeft verschillende jaren in beslag genomen. Het resultaat? Twinson, een bouwmateriaal dat onze status als wereldleider op het vlak van innovatie bevestigt, en het beste uit twee werelden bijeenbrengt.

Natuur & technologie

De natuur is onze inspiratiebron, technologie onze drijvende kracht. Het warme gevoel van natuurlijke materialen biedt het comfort en de veiligheid waar we naar op zoek zijn. De technologie reikt ons de praktische oplossingen aan die wij nodig hebben.

Twinson verenigt natuur en technologie. Deze elementen, die op het eerste gezicht tegenstrijdig lijken, combineren we om een uniek bouwmateriaal te maken dat eindeloos veel mogelijkheden en een grote aantrekkingskracht biedt. Bent u een gepassioneerde natuurliefhebber die bekommerd is om het milieu? Of toch meer een technologiefanaat? Of allebei? Twinson bundelt voor u het beste uit de twee werelden.

Wat houdt het PEFC-certificaat precies in?

U bent op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout? Dan is het antwoord andermaal dakrandoversteken in Twinson houtcomposiet van Deceuninck: tropisch hardhout wordt gekapt in bedreigde regenwouden, terwijl de planken in Twinson worden vervaardigd op basis van PEFC-hout. Gegarandeerd milieuvriendelijk dus! Twinson heeft eveneens het PEFC-certificaat behaald.

PEFC is een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor duurzaam bosbeheer. Met meer dan 200 miljoen hectare gecertificeerd bos is PEFC het grootste certificeringssysteem ter wereld. De organisatie ziet erop toe dat er niet meer bomen worden gerooid dan er worden aangeplant en waakt over de biodiversiteit. Twinson is bovendien 100 % recycleerbaar: nóg een groene troef van de Twinson dakrandoversteken.