Dakrandoversteken in Twinson

  • 1
  • 2

Verfraaien en beter beschermen

Als u Twinson profielen kiest voor uw dakrandoversteken, kiest u voor de warmte, schoonheid en elegantie van hout, met daarbovenop de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van PVC. Het Twinson gamma van Deceuninck reikt u verscheidene oplossingen aan voor buitenbekleding, dakrandoversteken en dakrandbekleding die uw nieuwbouw- of renovatieproject een finishing touch meegeven.

Het beste uit twee werelden

Het unieke Twinson materiaal van Deceuninck biedt u het beste van twee werelden. Twinson is even makkelijk te bewerken als hout en heeft bovendien de volgende voordelen: 100 % waterdicht, natuurlijke look, duurzaam, splintervrij, milieuvriendelijk (100 % recycleerbaar), onderhoudsarm, PEFC-gecertificeerd* ...

* Het PEFC-duurzaamheidscharter ziet erop toe dat er voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant en dat er niet meer bomen worden gerooid dan er kunnen worden aangeplant. Respect voor de natuurlijke habitat van fauna en flora, voor de bodem en het klimaat zijn in dat opzicht essentieel.

Een harmonieuze oplossing

De gevelbekledingsprofielen in houtcomposiet van Deceuninck lenen zich perfect om uw gevels, dakranden, dakrandoversteken, puntgevels, ... te verfraaien. Het resultaat is ongetwijfeld onberispelijk, zelfs tot in de moeilijkste hoekjes! Bovendien is het Twinson kleurenpalet volledig afgestemd op het gamma gevelbekleding in houtcomposiet én garandeert het gepatenteerde systeem met onzichtbare clips een makkelijke, betrouwbare en elegante plaatsing.