Vraag een gratis offerte

PVC-Luiken

Waarom je bij renovatie maar beter meteen PVC rolluiken installeert

clock min. reading time

Wil je dankzij een totaalrenovatie definitief komaf maken met storende buitengeluiden en torenhoge energierekeningen? Dan zijn hoogisolerende ramen en dito rolluiken een must. Wie houdt van kwalitatief en duurzaam wonen zal zich de investering niet beklagen. Rolluiken maken je comfort compleet en zijn ook nog eens een meerwaarde voor je privacy en veiligheid. Ontdek hier alvast alle voordelen van PVC rolluiken!

PVC ramen én PVC rolluiken: dat is pas genieten!

De troeven van PVC ramen zijn intussen genoegzaam bekend. Je verwarming hoeft minder hard te draaien, en dat heeft alleen maar positieve effecten op je energierekening. Om nog maar te zwijgen over de akoestische en architecturale meerwaarde.

Je merkt het al: met PVC-ramen en hoogrendementsbeglazing haal je álles uit je raampotentieel. Maar totaalrenovatie stopt uiteraard niet bij de ramen. Ook degelijke muurisolatie en rolluiken zijn een aanzienlijke meerwaarde voor je woning. Vooral dat laatste aspect wordt wel eens over het hoofd gezien.

PVC rolluiken: méér dan een extraatje

In een hedendaagse woning zijn PVC-rolluiken veel meer dan een vrijblijvend extraatje. Dankzij volgende eigenschappen merk je in een mum van tijd waarom ze onmisbaar zijn:

  • Zendow#neo Protex rolluiken zijn dankzij hun universeel design compatibel met alle mogelijke ramen. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat ze nooit afbreuk doen aan het totaalplaatje. Bovendien kan bij nieuwbouw de rolluikkast helemaal ingepleisterd in de muur zitten. Deceuninck Zendow#neo Protex rolluiken bieden een goede thermische (U-waarde tot 0.86 W/m²K) en akoestische isolatie (Rw tot 42 dB).
  • Niet alleen lintbediening maar ook motorbediening is mogelijk. Perfect voor de liefhebbers van domotica.
  • Rolluiken beschermen je niet alleen tegen ongewenste blikken, maar verhogen ook de inbraakwerendheid.

Een innovatief concept

Het unieke ontwerp van de rolluikkast heeft een duidelijk doel: maximaal comfort en een perfecte wind- en waterdichtheid. Dat de Deceuninck Zendow#neo Protex rolluiken ook nog eens bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn, daar zal je wellicht niet tegen zijn …

Onder de indruk? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig?

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?