Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Gedurfde kleuren voor je buitenschrijnwerk? Die kies je zó

7 september 2017 | Laat je binnenkort nieuw buitenschrijnwerk in pvc plaatsen? Een prima idee, want pvc biedt heel wat voordelen. Kies je voor de ramen en deuren van Deceuninck, dan zit je in elk geval goed, want wij garanderen je absolute topkwaliteit. Blijft natuurlijk nog de vraag welke kleuren je gaat kiezen. Geen makkelijke kwestie, want de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Ga je voor een sobere stijl of waag je je aan gedurfde kleuren?

Lees het volledig artikel

Minder energie verbruiken? Isoleren is de boodschap!

1 september 2017 | Turteltaks of niet, energie is duur in België. Door de tarieven van de verschillende leveranciers te vergelijken kun je flink wat uitsparen, maar daarnaast is het ook essentieel om je woning degelijk te isoleren. Zo zul je minder energie verbruiken, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Lees het volledig artikel

Je huis isoleren: de drie aandachtspunten

29 augustus 2017 | Ongetwijfeld ben je je bewust van het belang van een goede isolatie van je woning. Isolatie is essentieel voor je eigen comfort, maar het helpt je ook om je energiefactuur gevoelig te verlagen. Misschien vraag je je wel af wat de prioriteiten zijn bij het isoleren van je huis? Wij zetten alles even op een rijtje.

Lees het volledig artikel

Een heerlijke zomer op je terras: ontdek onze tips!

21 augustus 2017 | Je hoeft niet altijd naar een of ander exotisch land te vliegen om van de zon te kunnen genieten. Want geef toe: ook in Nederland kan het prachtig weer zijn. Heb je een terras, dan is de zomer een heerlijke periode. Met onze tips geniet je nog meer.

Lees het volledig artikel

Je dak volledig renoveren? Kies ook het juiste raam in je dakkapel

15 augustus 2017 | Is je dak aan renovatie toe? Stel dat dan niet uit, want een doorzakkend dak brengt ernstige risico’s met zich mee. Bovendien is een optimale isolatie van je dak cruciaal voor de energieprestaties van je woning. Heb je een dakkapel of overweeg je om er een te installeren? Dan is ook de keuze van het juiste raam van groot belang.

Lees het volledig artikel

Buiteninrichting: de vele mogelijkheden van houtcomposiet

11 augustus 2017 | Het is logisch dat je aan je binnenhuisinrichting heel wat tijd besteedt. Maar ook je buiteninrichting verdient jouw volle aandacht. Hoe je je tuin indeelt, welk soort terras je kiest, hoe je gevel eruit moet zien, ... er zijn heel wat knopen om door te hakken. Wist je dat houtcomposiet een mooi en veelzijdig materiaal is dat ideaal geschikt is voor tal van buitentoepassingen?

Lees het volledig artikel