Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

7 tips om je woning koel te houden in de zomer

19 juni 2018 | België heeft een gematigd klimaat. Toch kan ’s zomers ook hier de temperatuur flink stijgen. Vaak is het dan genieten van de zwoele buitenlucht. Maar, binnenshuis wil je het toch graag wat koeler. 7 tips om de warmte in je woning te bedwingen.

Lees het volledig artikel

Hoe kies je de beste plaatser voor je nieuwe ramen en deuren?

12 juni 2018 | Net de bestelbon voor je nieuwe pvc-ramen getekend? Goede keuze! Maar dan wacht weer een belangrijke beslissing: wie gaat je nieuwe ramen plaatsen? Je mag dan wel een handige harry zijn op het vlak van bouwen en verbouwen, laat het toch maar aan een erkende plaatser over!

Lees het volledig artikel

Ramen en deuren in PVC onderhouden: zo makkelijk is het!

10 mei 2018 | Wie nieuwe ramen en deuren koopt, wil waar voor zijn geld. Je bent dus niet alleen op zoek naar ramen en deuren die er goed uitzien, maar ook naar topkwaliteit. Dan zit je met PVC altijd goed. Het materiaal gaat een eeuwigheid mee en is bovendien erg makkelijk in onderhoud. Een woordje uitleg!
 

Lees het volledig artikel

Het materiaal voor je deuren kiezen: zo begin je eraan

26 april 2018 | Begint je nieuwbouwwoning vorm te krijgen of voldoen je huidige deuren niet meer aan je comfort- of designeisen? Tijd om nieuwe deuren te kiezen! Hoewel je waarschijnlijk vooral wakker ligt van de kleur en de stijl van je nieuwe deuren, is het materiaal waarin de deuren vervaardigd worden minstens zo belangrijk. Dankzij dit overzicht weet je precies met welke aspecten je rekening moet houden.

Lees het volledig artikel

Gedurfde kleuren voor je buitenschrijnwerk? Die kies je zó

7 september 2017 | Laat je binnenkort nieuw buitenschrijnwerk in pvc plaatsen? Een prima idee, want pvc biedt heel wat voordelen. Kies je voor de ramen en deuren van Deceuninck, dan zit je in elk geval goed, want wij garanderen je absolute topkwaliteit. Blijft natuurlijk nog de vraag welke kleuren je gaat kiezen. Geen makkelijke kwestie, want de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Ga je voor een sobere stijl of waag je je aan gedurfde kleuren?

Lees het volledig artikel

Minder energie verbruiken? Isoleren is de boodschap!

1 september 2017 | Turteltaks of niet, energie is duur in België. Door de tarieven van de verschillende leveranciers te vergelijken kun je flink wat uitsparen, maar daarnaast is het ook essentieel om je woning degelijk te isoleren. Zo zul je minder energie verbruiken, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Lees het volledig artikel