Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

Geef je terras een houtlook die amper onderhoud vergt

23 augustus 2018 | Droom je van een terras in hout, maar twijfel je omdat dit materiaal ook heel wat nadelen heeft? Dan hebben we goed nieuws voor jou: terrasplanken in houtcomposiet combineren de fraaie look van natuurhout met de vele voordelen van kunststof. Een woordje uitleg …

Lees het volledig artikel

Geen groene vingers? 5 tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin

10 juli 2018 | Wie droomt van een eigen huis, droomt daar vrijwel automatisch een mooie tuin bij met een gezellig terras. Maar een tuin vergt nu eenmaal onderhoud. Geen probleem als je met groene vingers gezegend bent, maar wél als je je vrije uren in de zon liever doorbrengt op een ligstoel met een zomerse cocktail aan je lippen. Staat klussen in de tuin voor jou ook altijd ergens onderaan op je to-do-list? Komt het er vaak zelfs gewoon helemaal niet van? Ontdek snel onze tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin!

Lees het volledig artikel

Veilig buiten: bescherm je huisdier met een stevige tuinafsluiting

5 juli 2018 | Hier een kuiltje graven, daar aan een bloemetje ruiken – stond dat er gisteren ook al? – onderweg naar de volgende bloem nog snel een vlinder (proberen te) vangen … Voor huisdieren valt er in de tuin altijd wel wat te beleven. Wil je je huisdier veilig buiten laten spelen zonder continu een oogje in het zeil te moeten houden? Dan is een stevige tuinafsluiting cruciaal. Wat je je daar precies bij moet voorstellen? Je leest het hier!

Lees het volledig artikel

Hoe kies je het juiste materiaal voor je terras? Een checklist!

28 juni 2018 | We kijken in Nederland wel vaker jaloers naar de Belgen, die als echte Bourgondiërs graag genieten van het goede leven. Lekker eten en drinken, fijn luieren in het zonnetje, … Dat kunnen wij hier ook! En je terras is daarvoor de ideale plek. Heb je nog geen eigen terras? En ben je een beetje handig? Bouw er zelf een! Deze checklist helpt je snel op weg.
 

Lees het volledig artikel

Poolparty? Met vlonderplanken in composiet houd je het veilig

15 mei 2018 | Wat schreeuwt er meer ‘Zomer!’ dan een poolparty? Je vrienden uitnodigen rond je eigen buitenzwembad en genieten van het water en de zon … Klinkt dat als een verre droom of sta je te popelen om echt werk te maken van dat zwembad? Natuurlijk is het belangrijk om ook aan de veiligheid te denken. Met slipvrije vlonderplanken uit houtcomposiet vermijd je alvast valpartijen.

Lees het volledig artikel

Geniet van privacy in je tuin dankzij de juiste schutting

3 mei 2018 | Een eigen tuin is zálig … tenminste als je er effectief in alle rust kunt ontspannen. Enige privacy is dan ook een must. Wil je nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers vermijden, dan biedt een schutting uitkomst. Maar welk materiaal kies je voor zo’n schutting? Onze tip: Twinson combineert het beste van hout en kunststof. Ontdek er alles over in dit artikel.

Lees het volledig artikel