Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Zó maak je je tuin herfstklaar

13 oktober 2017 | Het najaar staat voor de deur, en net zoals bij het begin van elk ander seizoen knap je dan het best een aantal klusjes op in je tuin. Beginnen de bladeren stilaan te verkleuren en van de bomen te vallen? Dan is het tijd om je tuin herfstklaar te maken! Ontdek onze tips.

Lees het volledig artikel

Genieten van de nazomer? Op je terras natuurlijk!

29 september 2017 | Juli en augustus zijn normaal gesproken de maanden met het warmste weer, maar ook in de nazomer kun je vaak nog van enkele mooie dagen genieten. Wat is er dan heerlijker dan in het weekend of ’s avonds na je werk op je eigen terras in alle rust te verpozen met een drankje en een leuk boek of tijdschrift?

Lees het volledig artikel

Je terras: de ideale plek voor een zomerse barbecue

16 juni 2017 | Wie zomer zegt, zegt zon. En wie zon zegt, zegt barbecue! Niets zo gezellig als samen met vrienden bij mooi weer genieten van een drankje en een heerlijk geroosterd worstje of een saté. Organiseer je een barbecue bij je thuis? Dan is je terras dé plek bij uitstek voor alle feestgedruis.

Lees het volledig artikel

Terras inrichten: ontdek de zomertrends 2017

13 juni 2017 | Wat is er ’s zomers zaliger dan even verpozen op je eigen terras? Een zonneterras staat niet alleen garant voor comfort, het kan ook een heuse blikvanger in je tuin zijn. Benieuwd naar de nieuwste trends voor terrassen deze zomer? Ontdek ze snel!

Lees het volledig artikel

5 voordelen van een terras in houtcomposiet

9 juni 2017 | Een terras aan je woning is een grote meerwaarde. Wat is er immers zaliger dan in het zonnetje genieten van een drankje en goed gezelschap? Heb je al beslist in welk materiaal jij je terras wilt uitvoeren? Als je kiest voor een terras in houtcomposiet geniet je heel wat voordelen.

Lees het volledig artikel

Een terras dat weinig onderhoud vergt? Kies voor Twinson!

12 mei 2017 | Het ideale terras? Dat vergt zo weinig mogelijk onderhoud. Zeker als je een (horeca)zaak hebt en je terras veel volk over de vloer krijgt, wil je natuurlijk niet voortdurend in de weer zijn met poetsen, reinigen en herstellen. Een stevig en onderhoudsarm materiaal is dus een must. Kies je voor de massieve terrasplanken van 140 mm in Twinson-houtcomposiet, dan zit je gegarandeerd goed! Een woordje uitleg.

Lees het volledig artikel