Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

Volop van je terras genieten in de lente: onze tips

3 april 2018 | Ben je klaar voor de lente? Waarschijnlijk wel! Maar is je terras er ook klaar voor? Met onze tips maak je van jouw voorjaar gegarandeerd een succes.

Lees het volledig artikel

Je tuin lenteklaar maken: vergeet de tuinafsluiting niet

16 maart 2018 | Nu de lente in het land is, kunnen we weer ten volle genieten van wandelingen in de natuur en namiddagen in de tuin. Hoog tijd om je tuin klaar te stomen voor een heerlijke lente onder de zon! Een stevig onderhoud doet wonderen, maar ook een tuinafsluiting mag niet ontbreken. Volg even mee.

Lees het volledig artikel

Zó maak je je tuin herfstklaar

13 oktober 2017 | Het najaar staat voor de deur, en net zoals bij het begin van elk ander seizoen knap je dan het best een aantal klusjes op in je tuin. Beginnen de bladeren stilaan te verkleuren en van de bomen te vallen? Dan is het tijd om je tuin herfstklaar te maken! Ontdek onze tips.

Lees het volledig artikel

Genieten van de nazomer? Op je terras natuurlijk!

29 september 2017 | Juli en augustus zijn normaal gesproken de maanden met het warmste weer, maar ook in de nazomer kun je vaak nog van enkele mooie dagen genieten. Wat is er dan heerlijker dan in het weekend of ’s avonds na je werk op je eigen terras in alle rust te verpozen met een drankje en een leuk boek of tijdschrift?

Lees het volledig artikel

Je terras: de ideale plek voor een zomerse barbecue

16 juni 2017 | Wie zomer zegt, zegt zon. En wie zon zegt, zegt barbecue! Niets zo gezellig als samen met vrienden bij mooi weer genieten van een drankje en een heerlijk geroosterd worstje of een saté. Organiseer je een barbecue bij je thuis? Dan is je terras dé plek bij uitstek voor alle feestgedruis.

Lees het volledig artikel

Terras inrichten: ontdek de zomertrends 2017

13 juni 2017 | Wat is er ’s zomers zaliger dan even verpozen op je eigen terras? Een zonneterras staat niet alleen garant voor comfort, het kan ook een heuse blikvanger in je tuin zijn. Benieuwd naar de nieuwste trends voor terrassen deze zomer? Ontdek ze snel!

Lees het volledig artikel