Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

Kunststof: het meest veelzijdige materiaal ter wereld?

10 april 2018 | Bij Deceuninck kun je bijvoorbeeld terecht voor kunststof kozijnen voor ramen en deuren. Dat levert je talloze voordelen op. Maar wat is kunststof precies? En welke eigenschappen heeft dit materiaal? Tijd voor een uitleg.

Lees het volledig artikel

Geef inbrekers geen kans: kies de juiste raambeveiliging

29 maart 2018 | Stel je voor: je komt thuis van een gezellig avondje op restaurant en merkt dat je hele woning overhoopligt. Er is ingebroken! Die nachtmerrie wil je natuurlijk koste wat het kost vermijden. Gelukkig kun je heel wat maatregelen nemen om je woning veiliger te maken. We geven je enkele tips om de beste raambeveiliging te kiezen.

Lees het volledig artikel

Renovatie gepland? Kies de juiste raamspecialist

6 maart 2018 | Heb je eindelijk besloten om je woning te renoveren? Spannend! Het is nu zaak om een raamspecialist te kiezen die je een optimaal resultaat bezorgt. Van de levering tot de plaatsing: alles moet goed zitten. Wij geven je alvast enkele tips.

Lees het volledig artikel

Energie besparen: kies voor isolerende ramen en deuren

27 februari 2018 | We doen steeds meer ons best om energiezuinig te leven. We laten het licht niet branden als we een kamer verlaten en trekken de oplader van onze telefoon uit het stopcontact als we hem niet gebruiken. Maar ook op het vlak van wonen valt er heel wat energie te besparen. Een degelijke muur- en dakisolatie is een goed begin, maar isolerende ramen en deuren maken je energiezuinige woning helemaal af!

Lees het volledig artikel

Decoratieve ramen: ontdek de mogelijkheden!

21 februari 2018 | Ramen zorgen niet alleen voor fraai invallend licht, ze geven je woning ook een heuse esthetische meerwaarde. Als je kiest voor ramen in pvc, heb je qua vormgeving tal van mogelijkheden. Hou je van rustiek? Ontdek dan snel Autentica, de decoratieve ramen van Deceuninck.

Lees het volledig artikel

Een eigentijdse loft met veel glas: kies de juiste ramen!

15 februari 2018 | Hou je van strakke lijnen en open ruimtes? Dan is een loft waarschijnlijk de ideale woning voor jou. Een loft is een van de meest succesvolle interieurtrends van de 21ste eeuw. Geen wonder, want zo’n woonvorm biedt tal van mogelijkheden. Om de ruimte optimaal tot haar recht te laten komen, geldt eigenlijk maar één regel: er is veel invallend licht nodig. Hoe je daarvoor zorgt? Door te kiezen voor veel glas.

Lees het volledig artikel