Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Pvc-ramen en -deuren: daar doe je in de winter je voordeel mee

11 januari 2018 | Wat is het fijn om op een koude winterdag thuis te komen in een heerlijk warme woning. Maar hoe zorg je ervoor dat de koude buiten en de warmte binnen blijft? Pvc-ramen en -deuren zijn een goed begin. Ontdek hoe ze je winter nóg comfortabeler maken.

Lees het volledig artikel

Nieuwe deuren en ramen kiezen: hoe begin je eraan?

22 december 2017 | Plan je een nieuwbouwproject of een grondige renovatie van je woning? Dan zijn nieuwe deuren en ramen een belangrijk aandachtspunt. Voor geen van beide kun je het je permitteren om over één nacht ijs te gaan. Een weloverwogen keuze in functie van jouw wensen en behoeften is een absolute must. We zetten enkele aandachtspunten op een rijtje.

Lees het volledig artikel

Schuifraam kopen? Hierop moet je letten

19 december 2017 | Dat je van veel invallend licht in je woning helemaal opkikkert, is wetenschappelijk bewezen. In hedendaagse architectuur kun je grote glaspartijen dan ook niet meer wegdenken. Schuiframen zijn een prima manier om extra zonlicht in huis te halen. Maar waarop moet je letten als je een schuifraam wil kopen? Enkele aandachtspunten.

Lees het volledig artikel

In de winter de koude buitenhouden? Met isolerende ramen en deuren natuurlijk!

15 december 2017 | Woon je in een huis dat nog altijd de oorspronkelijke ramen en deuren heeft? Dan is de kans groot dat er tijdens de winter heel wat warmte zomaar verloren gaat. Om maximaal rendement uit je verwarming te halen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Met de pvc-ramen en -deuren van Deceuninck zit je wat dat betreft perfect.

Lees het volledig artikel

Ramen en deuren vervangen: dit zijn de voordelen

5 december 2017 | Heb je een oudere woning waar nog altijd de oorspronkelijke ramen en deuren inzitten? Dan doe je er goed aan om die te vervangen door nieuwe en betere exemplaren. Misschien zie je wat op tegen de werken? Weet dan dat professionele installateurs die klus vandaag erg snel klaren. Je zult het je niet beklagen: door je ramen en deuren te vervangen geniet je tal van voordelen.

Lees het volledig artikel

Ga voor een elegante look met fijne raamprofielen

1 december 2017 | Bij een elegante woning horen elegante ramen. Of je nu een moderne of een klassieke woning hebt, je wil dat je ramen naadloos opgaan in de rest van de vormgeving. Raamprofielen in pvc zijn dan een goede optie.

Lees het volledig artikel