Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

4 innovatieve oplossingen voor je buitenschrijnwerk

3 juli 2018 | Buitenschrijnwerk bepaalt sterk de uitstraling van je woning. Daarom mag je best hoge eisen stellen inzake design, duurzaamheid, ecologie, keuze en prijs-kwaliteitverhouding. Deceuninck biedt tal van innovatieve oplossingen die beantwoorden aan die strenge kwaliteitsnormen.

Lees het volledig artikel

Ramen en deuren voor een herenhuis kiezen: enkele tips

26 juni 2018 | Val je voor de charmes van een pastoriewoning? Of droom je van een herenhuis in de stad? Als liefhebber van een klassieke bouwstijl heb je natuurlijk het liefst ramen en deuren met diezelfde duurzame kenmerken en authentieke uitstraling. Bij Deceuninck vind je een gamma dat ideaal is voor herenhuizen en pastoriewoningen.

Lees het volledig artikel

Ontdek de vele voordelen van grote ramen in je woning

21 juni 2018 | Ramen hebben een grote invloed op je woning. Ze bepalen niet alleen de uitstraling aan de buitenkant, maar ook je interieur en wooncomfort. Daarom denk je maar beter goed na over welke ramen het best bij jouw smaak én levensstijl passen. Meer en meer mensen ontdekken vandaag de vele voordelen van grote ramen.

Lees het volledig artikel

Gek op hout? Ook dan is pvc de beste keuze

14 juni 2018 | Zou jij voor je nieuwe ramen voor hout kiezen omwille van de authentieke uitstraling? Dan ga je er vanuit dat kunststof raamkozijnen enkel passen bij strakke bouwstijlen. En dat liefhebbers van een landelijke stijl eerder voor hout opteren. Hoog tijd om alle voordelen van pvc-ramen én het uitgebreide gamma van Deceuninck te ontdekken! 
 

Lees het volledig artikel

Ramen in PVC bieden niets dan voordelen! Ontdek ze allemaal

8 mei 2018 | Ramen die voldoen aan alle praktische eisen én bijzonder stijlvol zijn? Ze bestaan! PVC-ramen bieden je het hoogste comfort. Om je helemaal over de streep te trekken, geven we je graag een overzicht van hun grootste troeven.

Lees het volledig artikel

Kunststof: het meest veelzijdige materiaal ter wereld?

10 april 2018 | Bij Deceuninck kun je bijvoorbeeld terecht voor kunststof kozijnen voor ramen en deuren. Dat levert je talloze voordelen op. Maar wat is kunststof precies? En welke eigenschappen heeft dit materiaal? Tijd voor een uitleg.

Lees het volledig artikel