Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Je woning renoveren in het najaar: een aanrader of niet?

27 oktober 2017 | Is je woning aan een grondige opknapbeurt toe? Een renovatie vergt altijd een goede planning en kan – zeker bij een totaalrenovatie – heel wat tijd in beslag nemen. Werken zoals het plaatsen van nieuwe ramen en deuren kunnen gelukkig het hele jaar door uitgevoerd worden, ook tijdens het najaar. Wel zijn er een aantal aandachtspunten waarmee je rekening moet houden.

Lees het volledig artikel

Je ramen perfect afwerken: met een gordijnkast natuurlijk!

17 oktober 2017 | Pvc-ramen garanderen niet alleen een uitstekende thermische en akoestische isolatie, ze kunnen ook heel mooi afgewerkt worden, volledig in overeenstemming met jouw interieur. Zo biedt Deceuninck je gordijnkasten in pvc, die verkrijgbaar zijn in exact dezelfde kleuren als je ramen.

Lees het volledig artikel

Afwerking voor je pvc-ramen: dit zijn de mogelijkheden

10 oktober 2017 | Een van de vele troeven van pvc-ramen is dat ze verkrijgbaar zijn in een brede waaier aan mogelijke afwerkingen. Je vindt dan ook gegarandeerd dé uitvoering die perfect past bij jouw smaak en de look van je woning. We overlopen even de verschillende opties.

Lees het volledig artikel

Een huis in cottagestijl? Kies de juiste ramen!

26 september 2017 | Niets is gezelliger en romantischer dan een huis in cottagestijl. Deze vaak kleine huisjes combineren een landelijk karakter met pittoreske details. Wil je zelf ook een woning in deze landelijke stijl? We lijsten op welke kenmerken een cottage zéker moet hebben. Let er ook op dat je de juiste ramen uitkiest.

Lees het volledig artikel

Pvc: het perfecte materiaal voor je raamprofielen

18 augustus 2017 | Bij de keuze van een raam heb je uiteraard veel aandacht voor de kwaliteit van het glas. Maar ook het materiaal van het raamprofiel is cruciaal. Kies je voor pvc, dan zit je gegarandeerd goed. 

Lees het volledig artikel

Een mooie lichtinval in je woning? Ga voor grote ramen!

8 augustus 2017 | In hedendaagse woningen speelt licht een belangrijke rol. Logisch, want het is bewezen dat zonlicht een positieve invloed heeft op het gemoed van mensen. Om zoveel mogelijk licht in je woning binnen te laten, zijn grote ramen essentieel. Je kunt schuiframen installeren, maar ook je gewone ramen kies je het best niet te klein.

Lees het volledig artikel