Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Lees meer PVC Luiken

Je huis koel houden in de zomer? Met rolluiken natuurlijk!

25 augustus 2017 | ’s Zomers kunnen de temperaturen erg hoog oplopen. Dat is leuk als je een dagje in je tuin of op het strand gepland hebt, maar in je eigen huis heb je het liever wat minder heet. We zetten enkele mogelijkheden om je huis koel te houden op een rijtje.

Lees het volledig artikel
Lees meer PVC Luiken

Maak het jezelf makkelijk met elektrische rolluiken

26 juli 2017 | Heb jij je oude ramen al vervangen door gloednieuwe exemplaren in pvc? Prima, want pvc-ramen hebben tal van voordelen. Met rolluiken in pvc maak je het helemaal af. Onze tip: als je van een optimaal comfort wil genieten, kies je voor elektrische rolluiken.

Lees het volledig artikel
Lees meer PVC Luiken

Een streepje schaduw in huis? Dankzij je pvc-rolluiken!

5 mei 2017 | Laat je binnenkort je oude ramen vervangen door nagelnieuwe exemplaren in pvc? Een verstandige beslissing, want pvc-ramen bieden tal van voordelen. Maar vergeet ook de rolluiken niet. Met pvc-rolluiken kies je voor comfort en tal van andere voordelen.

Lees het volledig artikel
Lees meer PVC Luiken

Het verbazende gemak van pvc-rolluiken

21 april 2017 | In een woning zijn veiligheid en privacy een absolute must. Rolluiken kunnen daar een belangrijke bijdrage toe leveren. Kies je voor rolluiken in pvc, dan kies je bovendien voor gebruiks-, plaatsings- én onderhoudsgemak. Een woordje uitleg ...

Lees het volledig artikel
Lees meer PVC Luiken

Landelijk wonen met romantische ramen … uit pvc!

14 februari 2017 | Ben je het romantische type? Dan hou je ongetwijfeld van een landelijke stijl van wonen. Weinig stijlen zijn zo tijdloos en stralen zoveel charme uit. Natuurlijk wil je dan ook bijpassende ramen. En die hoeven niet per se van hout te zijn; ook met pvc kun je het juiste effect bereiken.

Lees het volledig artikel
Lees meer PVC Luiken

Rolluiken in pvc: dit zijn de voordelen

10 februari 2017 | Rolluiken staan doorgaans niet bepaald hoog op het prioriteitenlijstje van bouwers en verbouwers. Logisch, want ramen en deuren zijn nét iets belangrijker voor wooncomfort en energiebesparing. Toch bieden rolluiken in pvc heel wat voordelen en vormen ze de perfecte aanvulling voor pvc-ramen en -deuren. Meer weten? Lees verder en ontdek hoe pvc-rolluiken ook voor jouw woning het verschil kunnen maken.

Lees het volledig artikel