Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Rolluiken voor je ramen: een must in de winter én de zomer

18 januari 2018 | Rolluiken bieden meer voordelen dan je zou verwachten – en niet alleen in de zomer. Zo zijn ze energiebesparend, maken ze je woning veiliger en waarborgen ze je privacy. Je hebt dus het hele jaar door plezier van je rolluiken. Toch maar eens overwegen om er te installeren?

Lees het volledig artikel

Elektrische rolluiken zorgen voor extra comfort in huis

8 december 2017 | Heel wat mensen die hun ramen laten vervangen, kiezen ervoor om meteen ook elektrische rolluiken in pvc installeren. Logisch, want zulke rolluiken bieden heel wat extra comfort. Ontdek de voordelen.

Lees het volledig artikel

Je huis koel houden in de zomer? Met rolluiken natuurlijk!

25 augustus 2017 | ’s Zomers kunnen de temperaturen erg hoog oplopen. Dat is leuk als je een dagje in je tuin of op het strand gepland hebt, maar in je eigen huis heb je het liever wat minder heet. We zetten enkele mogelijkheden om je huis koel te houden op een rijtje.

Lees het volledig artikel

Maak het jezelf makkelijk met elektrische rolluiken

26 juli 2017 | Heb jij je oude ramen al vervangen door gloednieuwe exemplaren in pvc? Prima, want pvc-ramen hebben tal van voordelen. Met rolluiken in pvc maak je het helemaal af. Onze tip: als je van een optimaal comfort wil genieten, kies je voor elektrische rolluiken.

Lees het volledig artikel

Een streepje schaduw in huis? Dankzij je pvc-rolluiken!

5 mei 2017 | Laat je binnenkort je oude ramen vervangen door nagelnieuwe exemplaren in pvc? Een verstandige beslissing, want pvc-ramen bieden tal van voordelen. Maar vergeet ook de rolluiken niet. Met pvc-rolluiken kies je voor comfort en tal van andere voordelen.

Lees het volledig artikel

Het verbazende gemak van pvc-rolluiken

21 april 2017 | In een woning zijn veiligheid en privacy een absolute must. Rolluiken kunnen daar een belangrijke bijdrage toe leveren. Kies je voor rolluiken in pvc, dan kies je bovendien voor gebruiks-, plaatsings- én onderhoudsgemak. Een woordje uitleg ...

Lees het volledig artikel