Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Een tijdloze, moderne of retrovoordeur: kies de stijl die jij wilt

12 december 2017 | Je voordeur is een van de meest opvallende elementen van je gevel. Aangezien een voordeur zo bepalend is voor de look van je woning, besteed je dus maar beter genoeg aandacht aan de keuze van het juiste exemplaar. Bij Deceuninck kun je terecht voor voordeuren in de meest uiteenlopende stijlen: tijdloos, modern of retro. Je vindt in ons assortiment gegarandeerd de geknipte voordeur voor jouw woning. 

Lees het volledig artikel

Kleuren kiezen voor je ramen en deuren? Enkele tips!

3 oktober 2017 | Hebben jouw ramen en deuren hun beste tijd gehad en denk je eraan om ze te vervangen? Doen! Nieuwe ramen en deuren in pvc zijn een investering in de toekomst en bieden je tal van voordelen. Maar weet je ook al welke kleuren je wil? De meest geschikte kleuren kiezen is erg belangrijk, want uiteindelijk bepalen die in grote mate de look van je woning.

Lees het volledig artikel

Baden in een zee van licht met glazen schuifdeuren

15 september 2017 | Een woning met veel invallend licht is een zaligheid. Als je kiest voor glazen schuifdeuren, geniet je binnen des te meer van het zonnetje. En dat is goed voor je humeur!

Lees het volledig artikel

Op zoek naar stijlvolle deurpanelen? Ontdek Zentrada!

21 juli 2017 | Aan nieuwe deuren stel je hoge eisen. Uiteraard hecht je groot belang aan de thermisch isolerende eigenschappen, het comfort en de veiligheid, maar het oog wil ook wat. Met de nieuwe Zentrada-deuren van Deceuninck haal je werkelijk het neusje van de zalm in huis. Het geheim van deze ‘deur van de toekomst’? De vleugel vormt één geheel met het deurpaneel. Uniek!

Lees het volledig artikel

Laat je voordeur schitteren met de juiste gevelverlichting

30 juni 2017 | Een voordeur moet stevig en duurzaam zijn, maar mag zeker ook dat ‘tikkeltje extra’ hebben. Meer nog dan andere buitendeuren geeft een voordeur karakter aan je woning. De entree van je huis laat je dus maar beter opvallen, ook als het donker wordt. Met sfeervolle gevelverlichting geef je je voordeur op elk moment de aandacht die ze verdient.

Lees het volledig artikel

Schuifdeuren: de perfecte overgang van je woning naar je tuin

27 juni 2017 | Iedereen die er een heeft, zal het beamen: een tuin is een grote zaligheid. Van een mooi onderhouden tuin geniet je trouwens niet alleen buiten, maar ook binnen. Tenminste, als je een goed uitzicht hebt op al dat fraaie groen. Schuifdeuren zijn dan ideaal: niet alleen waan je je door de grote glaspartijen permanent tussen de bloemen en de planten, ze vormen ook de perfecte overgang naar buiten: in een mum van tijd sta je in je geliefde tuin.

Lees het volledig artikel