Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Baden in een zee van licht met glazen schuifdeuren

15 september 2017 | Een woning met veel invallend licht is een zaligheid. Als je kiest voor glazen schuifdeuren, geniet je binnen des te meer van het zonnetje. En dat is goed voor je humeur!

Lees het volledig artikel

Op zoek naar stijlvolle deurpanelen? Ontdek Zentrada!

21 juli 2017 | Aan nieuwe deuren stel je hoge eisen. Uiteraard hecht je groot belang aan de thermisch isolerende eigenschappen, het comfort en de veiligheid, maar het oog wil ook wat. Met de nieuwe Zentrada-deuren van Deceuninck haal je werkelijk het neusje van de zalm in huis. Het geheim van deze ‘deur van de toekomst’? De vleugel vormt één geheel met het deurpaneel. Uniek!

Lees het volledig artikel

Laat je voordeur schitteren met de juiste gevelverlichting

30 juni 2017 | Een voordeur moet stevig en duurzaam zijn, maar mag zeker ook dat ‘tikkeltje extra’ hebben. Meer nog dan andere buitendeuren geeft een voordeur karakter aan je woning. De entree van je huis laat je dus maar beter opvallen, ook als het donker wordt. Met sfeervolle gevelverlichting geef je je voordeur op elk moment de aandacht die ze verdient.

Lees het volledig artikel

Schuifdeuren: de perfecte overgang van je woning naar je tuin

27 juni 2017 | Iedereen die er een heeft, zal het beamen: een tuin is een grote zaligheid. Van een mooi onderhouden tuin geniet je trouwens niet alleen buiten, maar ook binnen. Tenminste, als je een goed uitzicht hebt op al dat fraaie groen. Schuifdeuren zijn dan ideaal: niet alleen waan je je door de grote glaspartijen permanent tussen de bloemen en de planten, ze vormen ook de perfecte overgang naar buiten: in een mum van tijd sta je in je geliefde tuin.

Lees het volledig artikel

Laat het lentelicht (en de warmte) binnen via je schuiframen

28 maart 2017 | Niets zo heerlijk als een lichtrijke woning, waar je ook binnen van de eerste zonnestralen kunt genieten. Als je schuiframen installeert, heb je binnenkort maximaal effect van het invallende lentelicht. 

Lees het volledig artikel

Nieuwe voordeur kopen: waarop moet je letten?

28 februari 2017 | Wat springt het meest in het oog als je naar de gevel van een woning kijkt? Juist: de voordeur. Een voordeur is zo bepalend voor de look van je huis, dat je ze maar beter met veel zorg kiest. Maar niet alleen het uitzicht is belangrijk. Ga je een nieuwe voordeur kopen, dan zijn er nog meer criteria waar je de nodige aandacht aan moet besteden.

Lees het volledig artikel