Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

Witte ramen en deuren in PVC voor een frisse woning

17 juli 2018 | Als je op het punt staat om nieuwe ramen en deuren te laten plaatsen, geniet je binnenkort van heel wat extra comfort. Tenminste, als je erin slaagt te kiezen uit het uitgebreide kleurenaanbod. Behoort wit bijvoorbeeld tot de mogelijkheden? Laat je overtuigen door deze sterke voordelen van witte ramen en deuren.

Lees het volledig artikel

Waarom deuren in pvc altijd een goed idee zijn

5 juni 2018 | Sta je op het punt om nieuwe buitendeuren te kopen? Dan heb je alvast één zekerheid: als je kiest voor deuren in pvc profiteer je van enkele straffe praktische en esthetische voordelen. We halen er een paar uit om onder de loep te nemen. 

Lees het volledig artikel

Een eigen toets geven aan je deuren in aluminium? De mogelijkheden zijn legio!

19 april 2018 | Is je buitendeur aan vervanging toe? Dan is het tijd om een nieuw exemplaar te kiezen. Ga je voor een deur in aluminium, dan zijn er heel wat mogelijkheden om die te personaliseren, zodat ze perfect aansluit bij de algemene look van jouw woning. Je kiest niet alleen de kleur, maar hebt nog tal van andere opties om jouw deur een eigen touch te geven. Ontdek er alles over!

Lees het volledig artikel

Een kunststof voordeur: kies slim

5 april 2018 | Een voordeur is een opvallend element in je gevel. De kleur, stijl en afwerking ervan zijn bepalend voor de algemene look van je woning. Logisch dus dat je niet over één nacht ijs gaat bij de keuze van de juiste voordeur. Met een voordeur in kunststof, zoals pvc, zijn de mogelijkheden quasi eindeloos. Maar behalve het uitzicht heeft zo’n voordeur nog tal van andere voordelen.

Lees het volledig artikel

Schuifdeuren binnen: ontdek de mogelijkheden

27 maart 2018 | Schuifdeuren associëren we met de overgang van je woning naar de tuin. Maar heb je er al eens aan gedacht om schuifdeuren binnen te plaatsen? Dan profiteer je van alle voordelen die schuifdeuren te bieden hebben én een open loftgevoel. Volg even mee.
 

Lees het volledig artikel

Grote glaspartijen in je woning? Kies voor schuifdeuren in pvc!

29 januari 2018 | Met grote glaspartijen sta je continu in contact met het buitenleven en laat je je woning baden in een zee van licht. Als je daarbovenop kiest voor schuiframen in pvc, geniet je nog van een hoop extra voordelen. Volg even mee.

Lees het volledig artikel