Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Grote glaspartijen in je woning? Kies voor schuifdeuren in pvc!

29 januari 2018 | Met grote glaspartijen sta je continu in contact met het buitenleven en laat je je woning baden in een zee van licht. Als je daarbovenop kiest voor schuiframen in pvc, geniet je nog van een hoop extra voordelen. Volg even mee.

Lees het volledig artikel

Snel van je woning naar je tuin: via een schuifraam natuurlijk

16 januari 2018 | Wie houdt van de natuur en het buitenleven haalt vast veel plezier uit een schuifraam. Je kunt vlotjes van je woning naar je tuin, en dat is handig in tal van situaties. Ontdek hier alle voordelen van een stijlvol schuifraam aan je woning!

Lees het volledig artikel

Schuifdeuren op maat: in pvc natuurlijk

3 januari 2018 | Schuifdeuren zijn een groot gemak: niet alleen zorgen ze voor extra lichtinval in je woning, ze vormen ook de perfecte overgang van je woonkamer naar je tuin of je terras. Wil je schuifdeuren op maat laten maken? Dan ben je bij Deceuninck aan het juiste adres.

Lees het volledig artikel

Een nieuwe voordeur: meer dan een kwestie van smaak

26 december 2017 | Niemand die twijfelt aan het belang van een kwaliteitsvolle voordeur: zo’n deur is bepalend voor de look van je woning en letterlijk het eerste wat je te zien krijgt als je bij iemand op bezoek gaat. Ga je een nieuwe voordeur kopen? Dan zijn er tal van belangrijke criteria waarop je moet letten. We zetten alles even op een rijtje.

Lees het volledig artikel

Een tijdloze, moderne of retrovoordeur: kies de stijl die jij wilt

12 december 2017 | Je voordeur is een van de meest opvallende elementen van je gevel. Aangezien een voordeur zo bepalend is voor de look van je woning, besteed je dus maar beter genoeg aandacht aan de keuze van het juiste exemplaar. Bij Deceuninck kun je terecht voor voordeuren in de meest uiteenlopende stijlen: tijdloos, modern of retro. Je vindt in ons assortiment gegarandeerd de geknipte voordeur voor jouw woning. 

Lees het volledig artikel

Kleuren kiezen voor je ramen en deuren? Enkele tips!

3 oktober 2017 | Hebben jouw ramen en deuren hun beste tijd gehad en denk je eraan om ze te vervangen? Doen! Nieuwe ramen en deuren in pvc zijn een investering in de toekomst en bieden je tal van voordelen. Maar weet je ook al welke kleuren je wil? De meest geschikte kleuren kiezen is erg belangrijk, want uiteindelijk bepalen die in grote mate de look van je woning.

Lees het volledig artikel