Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Ga je verbouwen? Dit zijn de trends voor 2018

13 februari 2018 | 2017 ligt intussen al een tijdje achter ons. Wie dit jaar zijn woning wil verbouwen, houdt dan ook maar beter de blik op de toekomst gericht en maakt keuzes die de tand des tijds makkelijk doorstaan. Maak kennis met de woontrends voor 2018.

Lees het volledig artikel

Deceuninck nieuwe sponsor pilootwagen Belgische koersen

22 januari 2018 | Bekende wielertraditie krijgt nieuwe toekomst!

Maandag 22 januari – Deceuninck wordt de nieuwe sponsor van de koerswagen. De internationale producent van PVC en aluminium-bouwoplossingen is hierover in gesprek met Herman Broodcorens. Hij is de eigenaar en de bestuurder van een van de pilootwagens. Het bedrijf uit Hooglede-Gits nam na de stopzetting met de vorige sponsor direct contact op met Broodcorens. “Het wielererfgoed mag niet verloren gaan”, zo vertelt Francis Van Eeckhout, CEO bij Deceuninck. 

Lees het volledig artikel

Deceuninck wint award van BEL Small bedrijf van het jaar 2017

17 januari 2018 | Hooglede-Gits, België, 17 januari 2018 - Deceuninck is fier te kunnen aankondigen dat het de
Euronext award gewonnen heeft van BEL Small bedrijf van het jaar 2017 dankzij de hoogste
relatieve stijging van de marktkapitalisatie.

Lees het volledig artikel

Deceuninck werkt samen met Concertgebouw Brugge aan eerste concertzaal ter wereld met een nieuwe rechtsnarige concertvleugel

19 december 2017 | Concertgebouw Brugge stelt met trots een sterk staaltje van cultureel ondernemerschap voor. De Vlaamse Kunstinstelling koopt als eerste concertzaal ter wereld een rechtsnarige concertvleugel aan. Dit vernieuwende instrument is bedacht en ontwikkeld door de gereputeerde West-Vlaamse pianobouwer Chris Maene.

Lees het volledig artikel

Sterk en strak schrijnwerk voor WZC De Gerstjens

24 november 2017 | In Erembodegem realiseerde bouwheer Care-Ion onlangs het nieuwe woonzorgcentrum (WZC) De Gerstjens om er plaats te bieden aan maar liefst 99 senioren. Er een monolithische building van maken, was voor Turbozen Architecten helemaal geen optie. Integendeel. Er werd resoluut gekozen voor een ontwerp dat de ritmiek van de woningen uit het straatbeeld over zou nemen. Door te kiezen voor een opeenvolging van variërende gevelbreedtes, voor gevelstenen in verschillende kleurschakeringen, voor uitspringende gevelvlakken en…. voor de Zendow#neo Premium-raamprofielen van Deceuninck. Want zij verlenen WZC De Gerstjens niet alleen een unieke esthetiek, ze zorgen ook voor een unieke duurzaamheid.

Lees het volledig artikel

Deceuninck lanceert Decalu en Tunal

18 augustus 2017 | Met Decalu en Tunal biedt Deceuninck sinds kort twee nieuwe productreeksen aan. Deceuninck Decalu zijn aluminium ramen en deuren, Deceuninck Tunal zijn ventilatie-, zonwering- en geveloplossingen. Daarnaast lanceerden we ook de Aluroc-kleurencollectie voor beide nieuwe oplossingen. Deze is collectie ‘Super Durable’ en harmonieert perfect met de Decoroc-kleurencollectie voor onze pvc-profielen.

Lees het volledig artikel