Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Deceuninck lanceert Decalu en Tunal

18 augustus 2017 | Met Decalu en Tunal biedt Deceuninck sinds kort twee nieuwe productreeksen aan. Deceuninck Decalu zijn aluminium ramen en deuren, Deceuninck Tunal zijn ventilatie-, zonwering- en geveloplossingen. Daarnaast lanceerden we ook de Aluroc-kleurencollectie voor beide nieuwe oplossingen. Deze is collectie ‘Super Durable’ en harmonieert perfect met de Decoroc-kleurencollectie voor onze pvc-profielen.

Lees het volledig artikel

De Vlaamse Renovatiedag: vernieuw jij ook jouw ramen en deuren?

23 mei 2017 | Nu zondag 28 mei is het weer zover: tijdens de Vlaamse Renovatiedag 2017 stellen heel wat renovatieprojecten hun deuren open voor geïnteresseerde bezoekers. Koester jij ook verbouwplannen? Dan loont een bezoekje aan deze openhuizendag zeker de moeite. Voor wie er niet kan raken of wie nu al inspiratie wil opdoen, geven we graag een overzicht van enkele renovaties die sowieso de moeite lonen.

Lees het volledig artikel

Bijna-energieneutraal in 2020: wat kun je nu al doen?

23 december 2016 | Binnen enkele jaren moet elke nieuwbouwwoning (én elk doorgedreven renovatieproject) bijna-energieneutraal zijn. Dat betekent dat energiezuinige maatregelen in de nabije toekomst nog meer aan belang zullen winnen. Wat kun je nú al doen om minder te verbruiken? Enkele opties uitgelicht.

Lees het volledig artikel

Deceuninck zet in op duurzaamheid en behaalt ISO 14001-certificaat

19 december 2016 | Op 12 december 2016 behaalde Deceuninck nv uit Hooglede-Gits voor de tiende keer op rij het milieuzorgcertificaat ISO 14001. Het bedrijf kreeg dit certificaat uit handen van de Belgian Quality Association (BCQ). Daarnaast ontving Deceuninck voor de 22ste keer het kwaliteitszorgcertificaat ISO 9001. Sinds 1999 is de vestiging ook houder van het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen. Elk jaar legt Deceuninck nieuwe doelstellingen vast en worden er verbeteringsacties opgezet.
 

Lees het volledig artikel

Nederland kiest voor nul-op-de-meter-woonwijken

27 oktober 2016 | Een woning of woonwijk waar nul-op-de-meter is geïmplementeerd, levert evenveel energie op als er nodig is. Met andere woorden: de energiemeter aan het einde van het jaar staat –zoals de term doet vermoeden- op nul. Klinkt het haast te mooi om waar te zijn? Absoluut. Niet verrassend dus dat Nederland helemaal gewonnen is voor deze energiezuinige en duurzame aanpak

Lees het volledig artikel