Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

Haal rust in huis met pastelkleurige wandbekleding in PVC

19 juli 2018 | De stijl en sfeer van een woning worden grotendeels bepaald door het gebruikte kleurenpalet. Als je houdt van een sereen en rustig interieur, is het Primavera-gamma van Deceuninck vast iets voor jou. De PVC-bekleding in zachte pastelkleuren is niet alleen mooi, maar ook bijzonder praktisch. Volg even mee!

Lees het volledig artikel

De mooiste wandtegels voor je inloopdouche kies je zo!

12 juli 2018 | Een hedendaagse badkamer is niet compleet zonder inloopdouche. Omdat de uitgestrekte glazen wand lekker veel licht doorlaat en de badkamervloer gewoon doorloopt tot in de douche, creëert een inloopdouche zelfs in kleine badkamers een zee van ruimte. Maar wat met de wandtegels? Gebruik je gewoon dezelfde tegels als voor de rest van de badkamermuren? Of mag het voor jou nog ietsje specialer – maar daarom niet minder onderhoudsvriendelijk? Maak snel kennis met wandtegels van pvc.

Lees het volledig artikel

Daar is de lente! Tijd voor bloemen op de vensterbank

22 maart 2018 | Na een lange winter kunnen we eindelijk weer genieten van een flinke dosis vitamine D. En daar zijn niet alleen wij blij mee, ook de natuur staat in bloei. Door je vensterbank op te fleuren met bloemen of plantjes, word je instant vrolijk als je na een lange werkdag thuiskomt. Maar wat zijn nu de beste plantjes voor in je plantenbakken? We zetten enkele opties op een rij.

Lees het volledig artikel

Creëer een stijlvol interieur met de juiste wandbekleding

28 juli 2017 | Wandbekleding is cruciaal voor de look van jouw interieur. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken, badkamer of bureau, met de gepaste tegels of wandpanelen zet je meteen de toon. Ontdek de vele mogelijkheden die Deceuninck voor jou in petto heeft.

Lees het volledig artikel

Je interieur tot in de puntjes afwerken: laat je inspireren!

24 januari 2017 | Na het bouwen of verbouwen van je droomhuis, komt eindelijk de laatste fase: het afwerken en inrichten van je interieur. Traditioneel is dit het gedeelte waar iedereen naar uitkijkt. Het lijkt of het zware werk achter de rug is, en het plezier kan beginnen. Vergis je echter niet: ook in het afwerken van je interieur kruipt veel tijd en energie. De  kleinste details vragen aandacht. Deceuninck levert inspiratie voor de afwerking van je interieur met de online inspiratiemodule en biedt onderhoudsvriendelijke, duurzame en elegante oplossingen voor al je interieurvragen!

Lees het volledig artikel