Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Creëer een stijlvol interieur met de juiste wandbekleding

28 juli 2017 | Wandbekleding is cruciaal voor de look van jouw interieur. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken, badkamer of bureau, met de gepaste tegels of wandpanelen zet je meteen de toon. Ontdek de vele mogelijkheden die Deceuninck voor jou in petto heeft.

Lees het volledig artikel

Je interieur tot in de puntjes afwerken: laat je inspireren!

24 januari 2017 | Na het bouwen of verbouwen van je droomhuis, komt eindelijk de laatste fase: het afwerken en inrichten van je interieur. Traditioneel is dit het gedeelte waar iedereen naar uitkijkt. Het lijkt of het zware werk achter de rug is, en het plezier kan beginnen. Vergis je echter niet: ook in het afwerken van je interieur kruipt veel tijd en energie. De  kleinste details vragen aandacht. Deceuninck levert inspiratie voor de afwerking van je interieur met de online inspiratiemodule en biedt onderhoudsvriendelijke, duurzame en elegante oplossingen voor al je interieurvragen!

Lees het volledig artikel

Pvc-tegels met natuursteenlook voor wand én vloer? Het kan!

29 november 2016 | Ben je dolverliefd op de uitstraling van natuursteentegels, maar minder enthousiast over het onderhoud dat ze nodig hebben? Deceuninck maakt komaf met je dilemma! Deceuninck Decoramic Premium is een gloednieuwe collectie wand- en vloertegels die de look van natuursteen combineren met het onderhoudsgemak van pvc. Jawel, je leest het goed: de Decoramic Premium-tegels zijn gemaakt van pvc, versterkt met titanium. En dat brengt heel wat voordelen met zich mee.

Lees het volledig artikel

Kleur van het jaar: dit wordt de interieurtrend van 2016

20 mei 2016 | Elk jaar peilt Pantone, de uitgever van ‘s werelds bekendste kleurencoderingen, naar de kleuren die het volgende jaar dominant zullen zijn in de mode-, kunst-, design- en interieurwereld. De ‘kleur van het jaar’ was in 2015 het ondertussen wereldberoemde marsala, een rijke maar subtiele wijnrode tint. Voor de kleur van het jaar 2016 koos Pantone niet voor één, maar voor twee kleuren.

Lees het volledig artikel

Personaliseer je interieur met plafond- en wandbekleding

1 april 2016 | Jouw huis is je eigen plekje. Je richt het in zoals jij dat wilt, zodat je je er helemaal thuis voelt. Maar of je nu houdt van warme accenten of net een strakke en futuristische stijl verkiest, je muren en plafonds spelen een belangrijke rol in je interieur. Ontdek hoe je je plafond- en wandbekleding naadloos laat aansluiten bij jouw unieke interieurstijl!

Lees het volledig artikel

Stonosil-vensterbanken: strak, modern en stijlvol

20 november 2015 | Net zoals je raamprofielen kiest die perfect bij je interieur passen, wil je ook knappe binnenvensterbanken. De nieuwe Stonosil-vensterbanken van Deceuninck zijn niet alleen erg mooi, maar ze bieden ook de uitzonderlijke duurzaamheid en de kras-, vocht- en UV-bestendigheid die je kent van onze PVC-ramen en deuren. Meer weten over dit topproduct?

Lees het volledig artikel