Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Een tijdloos design voor je woning? Kies de juiste ramen en deuren!

1 augustus 2017 | Trends komen en gaan. Voor de keuze van een hemd is dat niet zo erg – volgend jaar kun je een nieuw kopen – maar bij een woning ligt dat anders. Als je een huis bouwt of renoveert, wil je natuurlijk niet dat dit er binnen de kortste keren gedateerd zal uitzien. Kiezen voor een tijdloos design is dan ook een slimme zet. Met de pvc-ramen en -deuren van Deceuninck zit je in elk geval goed.

Lees het volledig artikel

Decoramic: pvc-wandtegels voor badkamer en keuken

30 mei 2017 | Is je keuken of badkamer aan renovatie toe? Dan zijn er heel wat beslissingen te nemen. Zo is de keuze van de juiste wandbekleding erg belangrijk. Overweeg ter vervanging van je oude wandbekleding zeker pvc-wandtegels. Pvc is namelijk uiterst geschikt voor vochtige ruimtes. En dan hebben we het nog niet gehad over de talrijke andere voordelen. Een woordje uitleg.

Lees het volledig artikel

Deceuninck Decoramic Premium geeft wanden en vloeren de look van natuursteen en de sterktes van pvc

29 april 2016 | Je wanden een authentieke natuursteenlook geven en tegelijkertijd genieten van de waterbestendigheid, de onderhouds- en budgetvriendelijkheid van pvc? Of je vloeren bekleden met decoratieve tegels die duurzamer zijn dan ooit en perfect combineerbaar zijn met vloerverwarming? Het kan met het nieuwe 2-in-1-concept – tegels voor wanden én vloeren: Deceuninck Decoramic Premium!

Lees het volledig artikel

Creëer privacy in je tuin met deze 4 tips

21 april 2016 | Iedereen wil zich op tijd en stond ontspannen. In de zomerperiode kun je dat doen door te zonnebaden in je tuin of door een glas wijn te drinken op je terras. Op dat moment ben je graag alleen en heb je liever geen last van kijkgrage buren. Om je privacy te garanderen, bestaan er verschillende manieren: tuinafsluitingen, haagjes, bomen, … Wij maken je wegwijs in de verschillende mogelijkheden.

Lees het volledig artikel

Een stijlvolle afwerking in huis met pvc-plinten

26 januari 2016 | Ben je in de laatste fase van je verbouwingen beland? Dan ben je wellicht bezig met de afwerking van je woning. Daarbij hoort onder andere het plaatsen van plinten, die voor de overgang tussen je vloer en je muren zorgen. Plinten hebben niet alleen een beschermende functie, maar ze bepalen ook gedeeltelijk de uitstraling van je woning. Er bestaan verschillende soorten plinten: houten plinten, plinten uit laminaat, plinten uit natuursteen, … Maar er zijn ook pvc-plinten voorhanden. Wij sommen alvast enkele voordelen op.

Lees het volledig artikel

Dit zijn de perfecte ramen voor je klassieke woning

29 december 2015 | Het is een bekend probleem: je wil je oude woning renoveren zodat ze op-en-top energiezuinig en comfortabel is, maar vindt geen nieuwe ramen die aansluiten bij de stijl van je huis. Dan maar de oude ramen renoveren? Hoeft niet! Je kunt de isolatiewaarde van een klassieke woning veel voordeliger en efficiënter verhogen met nieuwe ramen uit de Autentica-reeks van Deceuninck.

Lees het volledig artikel