Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Lees meer Tips & Tricks

Je dak volledig renoveren? Kies ook het juiste raam in je dakkapel

15 augustus 2017 | Is je dak aan renovatie toe? Stel dat dan niet uit, want een doorzakkend dak brengt ernstige risico’s met zich mee. Bovendien is een optimale isolatie van je dak cruciaal voor de energieprestaties van je woning. Heb je een dakkapel of overweeg je om er een te installeren? Dan is ook de keuze van het juiste raam van groot belang.

Lees het volledig artikel
Lees meer Tips & Tricks

Buiteninrichting: de vele mogelijkheden van houtcomposiet

11 augustus 2017 | Het is logisch dat je aan je binnenhuisinrichting heel wat tijd besteedt. Maar ook je buiteninrichting verdient jouw volle aandacht. Hoe je je tuin indeelt, welk soort terras je kiest, hoe je gevel eruit moet zien, ... er zijn heel wat knopen om door te hakken. Wist je dat houtcomposiet een mooi en veelzijdig materiaal is dat ideaal geschikt is voor tal van buitentoepassingen?

Lees het volledig artikel

Een mooie lichtinval in je woning? Ga voor grote ramen!

8 augustus 2017 | In hedendaagse woningen speelt licht een belangrijke rol. Logisch, want het is bewezen dat zonlicht een positieve invloed heeft op het gemoed van mensen. Om zoveel mogelijk licht in je woning binnen te laten, zijn grote ramen essentieel. Je kunt schuiframen installeren, maar ook je gewone ramen kies je het best niet te klein.

Lees het volledig artikel
Lees meer Tips & Tricks

Je huis isoleren: de drie aandachtspunten

4 augustus 2017 | Ongetwijfeld ben je je bewust van het belang van een goede isolatie van je woning. Isolatie is essentieel voor je eigen comfort, maar het helpt je ook om je energiefactuur gevoelig te verlagen. Misschien vraag je je wel af wat de prioriteiten zijn bij het isoleren van je huis? Wij zetten alles even op een rijtje.

Lees het volledig artikel

Een tijdloos design voor je woning? Kies de juiste ramen en deuren!

1 augustus 2017 | Trends komen en gaan. Voor de keuze van een hemd is dat niet zo erg – volgend jaar kun je een nieuw kopen – maar bij een woning ligt dat anders. Als je een huis bouwt of renoveert, wil je natuurlijk niet dat dit er binnen de kortste keren gedateerd zal uitzien. Kiezen voor een tijdloos design is dan ook een slimme zet. Met de pvc-ramen en -deuren van Deceuninck zit je in elk geval goed.

Lees het volledig artikel
Lees meer Interieur

Creëer een stijlvol interieur met de juiste wandbekleding

28 juli 2017 | Wandbekleding is cruciaal voor de look van jouw interieur. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken, badkamer of bureau, met de gepaste tegels of wandpanelen zet je meteen de toon. Ontdek de vele mogelijkheden die Deceuninck voor jou in petto heeft.

Lees het volledig artikel