Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

In de winter de koude buitenhouden? Met isolerende ramen en deuren natuurlijk!

15 december 2017 | Woon je in een huis dat nog altijd de oorspronkelijke ramen en deuren heeft? Dan is de kans groot dat er tijdens de winter heel wat warmte zomaar verloren gaat. Om maximaal rendement uit je verwarming te halen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Met de pvc-ramen en -deuren van Deceuninck zit je wat dat betreft perfect.

Lees het volledig artikel

Een tijdloze, moderne of retrovoordeur: kies de stijl die jij wilt

12 december 2017 | Je voordeur is een van de meest opvallende elementen van je gevel. Aangezien een voordeur zo bepalend is voor de look van je woning, besteed je dus maar beter genoeg aandacht aan de keuze van het juiste exemplaar. Bij Deceuninck kun je terecht voor voordeuren in de meest uiteenlopende stijlen: tijdloos, modern of retro. Je vindt in ons assortiment gegarandeerd de geknipte voordeur voor jouw woning. 

Lees het volledig artikel

Elektrische rolluiken zorgen voor extra comfort in huis

8 december 2017 | Heel wat mensen die hun ramen laten vervangen, kiezen ervoor om meteen ook elektrische rolluiken in pvc installeren. Logisch, want zulke rolluiken bieden heel wat extra comfort. Ontdek de voordelen.

Lees het volledig artikel

Ramen en deuren vervangen: dit zijn de voordelen

5 december 2017 | Heb je een oudere woning waar nog altijd de oorspronkelijke ramen en deuren inzitten? Dan doe je er goed aan om die te vervangen door nieuwe en betere exemplaren. Misschien zie je wat op tegen de werken? Weet dan dat professionele installateurs die klus vandaag erg snel klaren. Je zult het je niet beklagen: door je ramen en deuren te vervangen geniet je tal van voordelen.

Lees het volledig artikel

Ga voor een elegante look met fijne raamprofielen

1 december 2017 | Bij een elegante woning horen elegante ramen. Of je nu een moderne of een klassieke woning hebt, je wil dat je ramen naadloos opgaan in de rest van de vormgeving. Raamprofielen in pvc zijn dan een goede optie.

Lees het volledig artikel

Energiezuinig bouwen: kies de juiste ramen en deuren

28 november 2017 | Bij bouwen en verbouwen moet je rekening houden met de strenge energienormen. Niet alleen steunt energiezuinig bouwen het milieu, het verhoogt ook de waarde van je huis en je bespaart ermee op je energiefactuur. Om dat alles te bereiken heb je wel de juiste ramen en deuren nodig.

Lees het volledig artikel