Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Baden in een zee van licht met glazen schuifdeuren

15 september 2017 | Een woning met veel invallend licht is een zaligheid. Als je kiest voor glazen schuifdeuren, geniet je binnen des te meer van het zonnetje. En dat is goed voor je humeur!

Lees het volledig artikel
Lees meer Veiligheid

Inbraakpreventie begint met stevige buitendeuren

12 september 2017 | In je eigen woning wil je je graag veilig voelen. Werk maken van inbraakpreventie is dan ook geen overbodige luxe. Je kunt verschillende maatregelen nemen, maar kiezen voor inbraakbestendige buitendeuren is een absolute must.

 

Lees het volledig artikel
Lees meer Tips & Tricks

Gedurfde kleuren voor je buitenschrijnwerk? Die kies je zó

7 september 2017 | Laat je binnenkort nieuw buitenschrijnwerk in pvc plaatsen? Een prima idee, want pvc biedt heel wat voordelen. Kies je voor de ramen en deuren van Deceuninck, dan zit je in elk geval goed, want wij garanderen je absolute topkwaliteit. Blijft natuurlijk nog de vraag welke kleuren je gaat kiezen. Geen makkelijke kwestie, want de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Ga je voor een sobere stijl of waag je je aan gedurfde kleuren?

Lees het volledig artikel
Lees meer Gevelbekleding

6 redenen waarom Twinson ideaal is voor jouw gevelbekleding

5 september 2017 | Ben je van plan om je gevel te renoveren en te isoleren? Dan je kun je die meteen ook een compleet nieuwe look geven. Houten gevelplanken zijn erg mooi, maar vergen heel wat onderhoud en hebben nog nadelen. Gevelbekleding in de houtcomposiet Twinson vormen een meer dan waardig alternatief. We zetten de troeven even op een rijtje.

Lees het volledig artikel
Lees meer Tips & Tricks

Minder energie verbruiken? Isoleren is de boodschap!

1 september 2017 | Turteltaks of niet, energie is duur in België. Door de tarieven van de verschillende leveranciers te vergelijken kun je flink wat uitsparen, maar daarnaast is het ook essentieel om je woning degelijk te isoleren. Zo zul je minder energie verbruiken, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Lees het volledig artikel
Lees meer Tips & Tricks

Je huis isoleren: de drie aandachtspunten

29 augustus 2017 | Ongetwijfeld ben je je bewust van het belang van een goede isolatie van je woning. Isolatie is essentieel voor je eigen comfort, maar het helpt je ook om je energiefactuur gevoelig te verlagen. Misschien vraag je je wel af wat de prioriteiten zijn bij het isoleren van je huis? Wij zetten alles even op een rijtje.

Lees het volledig artikel