Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Warmteverlies beperken? Kies voor superisolerende ramen!

24 november 2017 | Het is belangrijk dat je weet waar in je woning er precies warmte verloren gaat. Warmte heeft namelijk maar een klein kiertje of spleetje nodig om naar buiten te glippen, waardoor je snel veel te veel voor je energie betaalt. Je woning isoleren is dé manier om warmteverlies tegen te gaan, bijvoorbeeld met de superisolerende ramen van Deceuninck. Laten we eens kijken naar de voordelen.

Lees het volledig artikel

Sterk en strak schrijnwerk voor WZC De Gerstjens

24 november 2017 | In Erembodegem realiseerde bouwheer Care-Ion onlangs het nieuwe woonzorgcentrum (WZC) De Gerstjens om er plaats te bieden aan maar liefst 99 senioren. Er een monolithische building van maken, was voor Turbozen Architecten helemaal geen optie. Integendeel. Er werd resoluut gekozen voor een ontwerp dat de ritmiek van de woningen uit het straatbeeld over zou nemen. Door te kiezen voor een opeenvolging van variërende gevelbreedtes, voor gevelstenen in verschillende kleurschakeringen, voor uitspringende gevelvlakken en…. voor de Zendow#neo Premium-raamprofielen van Deceuninck. Want zij verlenen WZC De Gerstjens niet alleen een unieke esthetiek, ze zorgen ook voor een unieke duurzaamheid.

Lees het volledig artikel
Lees meer Gevelbekleding

Isolatie en gevelafwerking in één: een beschermende schil voor je gevel

23 november 2017 | Bij energiezuinig bouwen en verbouwen hoort grondig isoleren. Niet alleen moet je je dak en je ramen aanpakken, ook warmteverliezen langs de buitenmuren beperk je het best tot een minimum. Een duurzame, onderhoudsvriendelijke gevelbekleding vormt dé perfecte aanvulling op je buitenmuurisolatie. Isolatie en gevelafwerking gaan hand in hand.

Lees het volledig artikel
Lees meer Veiligheid

Een degelijke beveiliging van je woning: zó pak je dat aan

9 november 2017 | Een eigen woning biedt je comfort, maar natuurlijk ook veiligheid. Wil je inbrekers geen enkele kans geven, dan moet je verschillende maatregelen nemen. Zo zijn stevige ramen en buitendeuren een absolute must om ongenode gasten buiten te houden. Maar er is meer. Ontdek onze tips voor de beveiliging van je woning.

Lees het volledig artikel
Lees meer Gevelbekleding

Gevelbekleding plaatsen: maak het jezelf makkelijk

7 november 2017 | Ben je van plan om je gevel aan de buitenkant te isoleren? Dan vormt buitengevelbekleding de perfecte aanvulling. Gevelbekleding in pvc of Twinson-houtcomposiet is bovendien erg makkelijk te plaatsen.

Lees het volledig artikel
Lees meer Veiligheid

Deceuninck Zendow#neo Premium-ramen, geef inbrekers geen enkele kans

27 oktober 2017 | Vrijdag 27 oktober wordt in België en in Nederland uitgeroepen tot de ‘1 dag niet’-dag. Het uitgangspunt van deze actiedag? Huurders en woningeigenaars sensibiliseren om hun woning preventief te beschermen tegen inbrekersRamen die topprestaties kunnen voorleggen op het vlak van veiligheid en inbraakwerendheid, spelen hierbij een beslissende rol.

Lees het volledig artikel