Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Ramen en deuren in pvc: een breed gamma aan mogelijkheden

20 juni 2017 | Is je woning toe aan nieuwe ramen en deuren? Als je kiest voor pvc, zit je gegarandeerd goed. Niet alleen zijn er de superieure isolerende eigenschappen, het onderhoudsgemak en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; ook qua stijl heb je keuze te over. De kunststof ramen en deuren van Deceuninck zijn verkrijgbaar in een breed gamma aan uitvoeringen en kleuren.

Lees het volledig artikel

Je terras: de ideale plek voor een zomerse barbecue

16 juni 2017 | Wie zomer zegt, zegt zon. En wie zon zegt, zegt barbecue! Niets zo gezellig als samen met vrienden bij mooi weer genieten van een drankje en een heerlijk geroosterd worstje of een saté. Organiseer je een barbecue bij je thuis? Dan is je terras dé plek bij uitstek voor alle feestgedruis.

Lees het volledig artikel

Terras inrichten: ontdek de zomertrends 2017

13 juni 2017 | Wat is er ’s zomers zaliger dan even verpozen op je eigen terras? Een zonneterras staat niet alleen garant voor comfort, het kan ook een heuse blikvanger in je tuin zijn. Benieuwd naar de nieuwste trends voor terrassen deze zomer? Ontdek ze snel!

Lees het volledig artikel

5 voordelen van een terras in houtcomposiet

9 juni 2017 | Een terras aan je woning is een grote meerwaarde. Wat is er immers zaliger dan in het zonnetje genieten van een drankje en goed gezelschap? Heb je al beslist in welk materiaal jij je terras wilt uitvoeren? Als je kiest voor een terras in houtcomposiet geniet je heel wat voordelen.

Lees het volledig artikel
Lees meer Gevelbekleding

5 inspirerende gevelstijlen op een rij

6 juni 2017 | Niets is zo bepalend voor het uitzicht van je woning als je gevel. Er zijn dan ook talloze gevelstijlen. Wil je een strakke, hedendaagse look of ben je eerder op zoek naar de charmante stijl van een zuiderse woning of van een Oostenrijkse bungalow? Met de juiste gevelbekleding maak je het verschil.

Lees het volledig artikel
Lees meer Tips & Tricks

Tuinverlichting: één geheel met je tuinafsluiting

2 juni 2017 | Niet alleen binnenshuis maar ook rond je woning en in je tuin kun je met licht de ideale sfeer scheppen. De keuze van de juiste tuinverlichting is dan ook cruciaal. Hoe je dat aanpakt? We vertellen het je graag.

Lees het volledig artikel