Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Je tuin lenteklaar maken: vergeet de tuinafsluiting niet

16 maart 2018 | Nu de lente in het land is, kunnen we weer ten volle genieten van wandelingen in de natuur en namiddagen in de tuin. Hoog tijd om je tuin klaar te stomen voor een heerlijke lente onder de zon! Een stevig onderhoud doet wonderen, maar ook een tuinafsluiting mag niet ontbreken. Volg even mee.

Lees het volledig artikel

Renovatie gepland? Kies de juiste raamspecialist

6 maart 2018 | Heb je eindelijk besloten om je woning te renoveren? Spannend! Het is nu zaak om een raamspecialist te kiezen die je een optimaal resultaat bezorgt. Van de levering tot de plaatsing: alles moet goed zitten. Wij geven je alvast enkele tips.

Lees het volledig artikel

Energie besparen: kies voor isolerende ramen en deuren

27 februari 2018 | We doen steeds meer ons best om energiezuinig te leven. We laten het licht niet branden als we een kamer verlaten en trekken de oplader van onze telefoon uit het stopcontact als we hem niet gebruiken. Maar ook op het vlak van wonen valt er heel wat energie te besparen. Een degelijke muur- en dakisolatie is een goed begin, maar isolerende ramen en deuren maken je energiezuinige woning helemaal af!

Lees het volledig artikel

Decoratieve ramen: ontdek de mogelijkheden!

21 februari 2018 | Ramen zorgen niet alleen voor fraai invallend licht, ze geven je woning ook een heuse esthetische meerwaarde. Als je kiest voor ramen in pvc, heb je qua vormgeving tal van mogelijkheden. Hou je van rustiek? Ontdek dan snel Autentica, de decoratieve ramen van Deceuninck.

Lees het volledig artikel

Een eigentijdse loft met veel glas: kies de juiste ramen!

15 februari 2018 | Hou je van strakke lijnen en open ruimtes? Dan is een loft waarschijnlijk de ideale woning voor jou. Een loft is een van de meest succesvolle interieurtrends van de 21ste eeuw. Geen wonder, want zo’n woonvorm biedt tal van mogelijkheden. Om de ruimte optimaal tot haar recht te laten komen, geldt eigenlijk maar één regel: er is veel invallend licht nodig. Hoe je daarvoor zorgt? Door te kiezen voor veel glas.

Lees het volledig artikel

Ga je verbouwen? Dit zijn de trends voor 2018

13 februari 2018 | 2017 ligt intussen al een tijdje achter ons. Wie dit jaar zijn woning wil verbouwen, houdt dan ook maar beter de blik op de toekomst gericht en maakt keuzes die de tand des tijds makkelijk doorstaan. Maak kennis met de woontrends voor 2018.

Lees het volledig artikel