Cookie-info: klik hier
+

Deceuninck blog

Lees meer Veiligheid

Een degelijke beveiliging van je woning: zó pak je dat aan

9 november 2017 | Een eigen woning biedt je comfort, maar natuurlijk ook veiligheid. Wil je inbrekers geen enkele kans geven, dan moet je verschillende maatregelen nemen. Zo zijn stevige ramen en buitendeuren een absolute must om ongenode gasten buiten te houden. Maar er is meer. Ontdek onze tips voor de beveiliging van je woning.

Lees het volledig artikel
Lees meer Gevelbekleding

Gevelbekleding plaatsen: maak het jezelf makkelijk

7 november 2017 | Ben je van plan om je gevel aan de buitenkant te isoleren? Dan vormt buitengevelbekleding de perfecte aanvulling. Gevelbekleding in pvc of Twinson-houtcomposiet is bovendien erg makkelijk te plaatsen.

Lees het volledig artikel
Lees meer Veiligheid

Deceuninck Zendow#neo Premium-ramen, geef inbrekers geen enkele kans

27 oktober 2017 | Vrijdag 27 oktober wordt in België en in Nederland uitgeroepen tot de ‘1 dag niet’-dag. Het uitgangspunt van deze actiedag? Huurders en woningeigenaars sensibiliseren om hun woning preventief te beschermen tegen inbrekersRamen die topprestaties kunnen voorleggen op het vlak van veiligheid en inbraakwerendheid, spelen hierbij een beslissende rol.

Lees het volledig artikel

Je woning renoveren in het najaar: een aanrader of niet?

27 oktober 2017 | Is je woning aan een grondige opknapbeurt toe? Een renovatie vergt altijd een goede planning en kan – zeker bij een totaalrenovatie – heel wat tijd in beslag nemen. Werken zoals het plaatsen van nieuwe ramen en deuren kunnen gelukkig het hele jaar door uitgevoerd worden, ook tijdens het najaar. Wel zijn er een aantal aandachtspunten waarmee je rekening moet houden.

Lees het volledig artikel

Je ramen perfect afwerken: met een gordijnkast natuurlijk!

17 oktober 2017 | Pvc-ramen garanderen niet alleen een uitstekende thermische en akoestische isolatie, ze kunnen ook heel mooi afgewerkt worden, volledig in overeenstemming met jouw interieur. Zo biedt Deceuninck je gordijnkasten in pvc, die verkrijgbaar zijn in exact dezelfde kleuren als je ramen.

Lees het volledig artikel

Zó maak je je tuin herfstklaar

13 oktober 2017 | Het najaar staat voor de deur, en net zoals bij het begin van elk ander seizoen knap je dan het best een aantal klusjes op in je tuin. Beginnen de bladeren stilaan te verkleuren en van de bomen te vallen? Dan is het tijd om je tuin herfstklaar te maken! Ontdek onze tips.

Lees het volledig artikel