Geplaatst op: 6 december 2016

Renoveren samen met de buren? Binnenkort levert het op!

 

Wie vanaf 1 januari 2017 samen met zijn buren renoveert om zijn woning energiezuiniger te maken, kan een extra premie aanvragen. De Vlaamse regering wil mensen zo aanmoedigen om sneller en méér te renoveren, om de energie- en klimaatdoelstellingen te kunnen halen tegen 2020. Maar ook voor jou valt er iets te rapen, want een betere isolatie zorgt er natuurlijk voor dat je energiekosten een pak lager uitvallen. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Premies met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 2 december 2016

Alles wat je moet weten over hefschuifdeuren

 

Een luxe-gevoel in je woning creëren door de buitenwereld naar binnen te halen, en dat zonder de koude mee te nemen? Da’s perfect mogelijk met hefschuifdeuren! Maak kennis met Zendow Monorail LS, de performante hefschuifdeur die niet alleen luchtdicht is, maar ook een groots resultaat garandeert. Hefschuifdeuren

Dit artikel werd gepubliceerd in Deuren met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 29 november 2016

Pvc-tegels met natuursteenlook voor wand én vloer? Het kan!

 

Ben je dolverliefd op de uitstraling van natuursteentegels, maar minder enthousiast over het onderhoud dat ze nodig hebben? Deceuninck maakt komaf met je dilemma! Deceuninck Decoramic Premium is een gloednieuwe collectie wand- en vloertegels die de look van natuursteen combineren met het onderhoudsgemak van pvc. Jawel, je leest het goed: de Decoramic Premium-tegels zijn gemaakt van pvc, versterkt met titanium. En dat brengt heel wat voordelen met zich mee. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Interieur met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 25 november 2016

Energiepremies 2017: wat mag je verwachten?

 

Ben je van plan om te bouwen of renoveren? Dan loont het misschien de moeite om je plannen nog even uit te stellen tot 1 januari 2017. Vanaf dan treedt een nieuw premiesysteem in werking, waarmee je in sommige gevallen flink wat extra voordeel opstrijkt. We geven je graag een overzicht van de belangrijkste energiepremies in 2017. (meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Premies met de volgende tags: , , , ,