Geplaatst op: 10 februari 2017

Rolluiken in pvc: dit zijn de voordelen

 

Rolluiken staan doorgaans niet bepaald hoog op het prioriteitenlijstje van bouwers en verbouwers. Logisch, want ramen en deuren zijn nét iets belangrijker voor wooncomfort en energiebesparing. Toch bieden rolluiken in pvc heel wat voordelen en vormen ze de perfecte aanvulling voor pvc-ramen en -deuren. Meer weten? Lees verder en ontdek hoe pvc-rolluiken ook voor jouw woning het verschil kunnen maken.

(meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in PVC Luiken met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 7 februari 2017

Denk aan de toekomst: installeer pvc-ramen met Linktrusion

 

Je energieverbruik verminderen, is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Er zijn talloze manieren om je ecologische voetafdruk te verkleinen, en zo het verschil te maken in de strijd tegen klimaatverandering. Deceuninck speelt daarin maar wat graag een voortrekkersrol. Hoe we dat doen? Met Linktrusion: de toekomstgerichte technologie die je woning energiezuiniger maakt!

(meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Ramen met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 3 februari 2017

Gevelrenovatie: de verschillende soorten gevelbekleding

 

Je gevel bepaalt voor een groot deel het uitzicht van je woning. Een degelijke gevelbekleding draagt bovendien bij tot de isolatieprestatie van je huis én verhoogt de waarde ervan. Ben je van plan om je gevel te renoveren en zoek je nog inspiratie? Met de verschillende soorten gevelbekleding van Deceuninck geef je je woning in een mum van tijd een nieuwe look!

(meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Gevelbekleding met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 31 januari 2017

Bereken hoeveel je bespaart met de energiecalculator

 

Energie besparen in huis en daardoor het bedrag op je energiefactuur fiks zien dalen? Daar tekenen we allemaal meteen voor. Maar hoe weet je nu of je energie verspilt en hoeveel precies? Daar bestaat een handige tool voor. Met de energiecalculator van Deceuninck bereken je waar er nog winst te halen valt – zowel voor je portemonnee als voor het milieu.

(meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Interieur, Nieuws, Tips & Tricks met de volgende tags: , , , ,