Geplaatst op: 20 januari 2017

Modern wonen met de perfecte ramen en deuren

 

Een moderne woning impliceert ontegensprekelijk veel lichtinval, open ruimtes en gedurfde stijlkeuzes. Zo’n interieur vormgeven en inrichten is niet gemakkelijk: je moet een evenwicht vinden tussen licht en ruimte enerzijds, en huiselijkheid en gezelligheid anderzijds. Dat kan je doen door te spelen met kleur en materiaal. Ramen en deuren  bepalen mee de sfeer in je moderne woning. Bij Deceuninck vind je een grote keuze aan pvc-ramen en -deuren, perfect om jouw interieur de gewenste uitstraling te geven. Daarbij zijn deze ramen en deuren stevig en onderhoudsvriendelijk, en voldoen ze aan de isolatienormen.

(meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Deuren, Ramen met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 17 januari 2017

Sierluiken: energie besparen op authentieke wijze

 

Sierluiken voegen uitstraling toe aan je huis: ze geven je woning in een handomdraai een authentieke en rustieke toets. Dankzij het grote aantal vormen, kleuren en opvulmogelijkheden, pas je de kunststof  luiken van Deceuninck eenvoudig aan je persoonlijke smaak aan. Traditioneel hebben luiken echter nog een andere functie: ze beschermen je woning tegen externe factoren, zoals neerslag en temperatuursveranderingen. Met raamluiken blijven je ramen intact, en bespaar je energie op authentieke wijze.

(meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in PVC Luiken, Ramen met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 13 januari 2017

Waarom pvc-rolluiken een meerwaarde zijn voor je woning

 

Als je voor pvc-ramen en -deuren gekozen hebt, ligt het voor de hand om ook rolluiken in datzelfde, veelzijdige materiaal uit te kiezen. De perfecte aanvulling, toch? Absoluut! Maar waarin zit hem precies de meerwaarde van pvc-rolluiken?

(meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in PVC Luiken met de volgende tags: , , , ,

Geplaatst op: 10 januari 2017

Deze ramen en deuren maken je nieuwbouwwoning compleet

 

Bij de uitwerking van jouw nieuwbouwwoning laat je maar beter niets aan het toeval over. Ligt het esthetische aspect je nauw aan het hart? Weet dan dat het schrijnwerk een bepalende factor is in de uitstraling van de gevel. Witte raamkozijnen zijn hoe dan ook een veilige keuze: ze passen overal mooi bij. Maar hoe zit het die tientallen andere mogelijkheden met de pvc-ramen van Deceuninck?

(meer…)

Dit artikel werd gepubliceerd in Deuren, Ramen met de volgende tags: , , , ,